DE SCHNITZELFABRIEK

DE SCHNITZELFABRIEK Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Schnitzelfabriek. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 6:37 Bezorgen duurde ruim twee uur. Er stond 44minuten Hamburger was aangebrand. En frietjes waren taai Bestelling was de eerste keer. Ook meteen de laatste
8 mei 2022 om 21:54 Eten was lekker, bezorging duurde 2 uur en 15 minuten. Ik begrijp dat het druk kan zijn, maar als eten bezorgen de core business is, verwacht ik daar meer van (indicatie bezorgtijd was 75-90 minuten).
2 mei 2022 om 20:59 Koud en taai
1 mei 2022 om 20:56 Friet goed gebakken , de saus apart van je schnitzel vinden wij ook fijn dan blijft die lekker krokant Alles was mog warm toen het gebracht werd
16 apr 2022 om 5:53 Schnitzel was hard wij vermoeden gefrituurd, de friet was hard en de sla was warm en slap. Nee voor ons 1x en nooit meer
9 apr 2022 om 19:51 De schnitzel was niet de lekkerste die ik ooit gegeten heb maar ook zeker niet de slechtste. Bezorging was ruim op tijd en de bestelling was goed op temperatuur.
3 apr 2022 om 20:22 Lekker eten, normaal zijn ze sneller maar op zondag is het natuurlijk druk
31 mrt 2022 om 0:24 Wat ik had besteld klopte niet. Geen atjar en gebakken uitjes. De bezorger belde dat hij er binnen 1 minuut zou zijn en of ( en ik woon in een appartement met lift) ik het beneden wilde komen halen en zo niet of hij het in de lift mocht zetten. Niet
28 mrt 2022 om 9:53 frietjes niet goed. Gebakken. Een hamburger zo-zo
27 mrt 2022 om 19:26 Bezorgtijd prima alleen niet tevreden over het eten. Hadden schnitzel Jakarta en schnitzel M√ľnchen. Bij beide ontbraken producten. Bij de Jakarta zaten geen gebakken uitjes en geen atjar. De paprika en champignons ontbraken bij de andere.
22 mrt 2022 om 20:07 Gelukkig hebben we de Schnitzelfabriek in Waalwijk voor als je geen zin/tijd hebt om te koken en ook geen zin in pizza's, burgers, shoarma of sushi en ook te lam bent om langs een fastfoodketen te rijden.
15 mrt 2022 om 22:07 het eten smaakte weer prima ,alleen de saus bij de schnitsel ontbrak er zat ewel champignons en genoeg ui bij maar met de juiste saus smaakt de schnitsel nog beter