DE SCHNITZELFABRIEK

DE SCHNITZELFABRIEK Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 146 beoordelingen
23 jan 2020 om 21:58 Vorige keer beter! Bezorger/bezorging zwaar flut!
7 jan 2020 om 14:27 Maaltijd met zak friet niet te gierig precies genoeg om vol te zitten. Lekkere sauzen bij de gerechten en aardige medewerkers.
6 jan 2020 om 22:57 Hotdogs waren erg lekker, wel al wat afgekoeld maar ze moesten van wat verder komen. Zeker een keer bestellen voor eigen ervaring!
1 jan 2020 om 19:20 Heerlijke schnitzel en champignonsaus
30 dec 2019 om 18:55 Erg lekker, nog steeds warm bij aankomst! Voor herhaling vatbaar!
23 dec 2019 om 15:39 Smaakte goed. De saus zat in een potje zodat de schnitzel niet zompig zou worden. Saus was ook lekker.
7 dec 2019 om 19:17 Only one Coca-Cola and I put 2. Ik mis er een die als ik in de orde was.
25 nov 2019 om 8:11 Na een kwartier vertraging was de bijgeleverde friet slap en lauw en de schnitzel munchen was compleet kaal, helemaal niks geen beleg en geen champignon te bekennen en zat een bakje halfslappe roomsaus bij. De schnitzel london was goed te doen.
24 nov 2019 om 20:35 Bezorging half uur te laat. Lauwe friet. Normale salade ipv coleslaw. Geen champignons die er eigenlijk wel bij hoorden.
16 nov 2019 om 21:42 de schnitzel was oke alleen het bakje colesla zag er niet al te fris uit, ook niet opgegeten (oud).
3 nov 2019 om 19:25 Koude muffe friet
1 nov 2019 om 20:39 Als je van lauw eten houdt moet je hier bestellen , friet was bijna koud , jammer voor een eerste kennismaking