DE SCHNITZELFABRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 653 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Schnitzelfabriek. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2024 om 1:08 Very good and tasty food. For sure will order in the future. Only one minus is long waiting time but it's not that bad.
24 jun 2024 om 17:16 Bestelling was 20 minuten te laat en geen excuus gehad. Kwaliteit was voldoende
19 jun 2024 om 19:31 De friet en schnitzel waren koud bij bezorging. Wat ik vervolgens heb moeten opwarmen in de magnetron. Ook de bezorgtijd werd breed ingeschat tussen de 15 en 45 minuten. Uiteindelijk toch 40 minuten moeten wachten op koud eten.
16 jun 2024 om 19:42 Top!
15 jun 2024 om 19:59 De schnitzel was bijna koud en slap niet lekker.
12 jun 2024 om 9:23 Snelle bezorging, sneller dan aangegeven. Vriendelijke bezorger.
10 jun 2024 om 22:38 Heerlijk gegeten, snel en vriendelijke bezorgd!
7 jun 2024 om 20:14 Lekker en snelle levering!
9 mei 2024 om 19:17 Snel gebracht, voldoende eten. Was warm
19 apr 2024 om 22:16 de hamburger was heel lekker,en de friet ook,niet te veel anderrs kan n klant net als ik de friet niet op,alleen het broodje mag groter bij zo,n grote hamburger zo voorkom je dat als je het broodje oppakt de inhoud eruit valt,opmerking van m van sels
28 mrt 2024 om 21:37 Het eten was lekker maar bij een schnitzel denk ik aan een groter stuk vlees dan een filelapje
26 mrt 2024 om 23:03 De burger was goed belegd en erg lekker! De "Jakarata" schnitzel miste vrijwel alle toppings, ik heb geen satesaus of uitjes gezien. Er zat alleen gebakken ei op. Daar had ik dan graag ook minder voor betaald. Opties zonder mayo zou ook fijn zijn.